Spoelmachines

Steeds meer autobedrijven en specialisten zien de noodzaak van het regelmatig spoelen van de automatische versnellingsbak. Er zijn de laatste paar jaar ook verschillende spoelmachines op de markt gekomen.

In ons bedrijf spoelen we met de spoelmachine Spin ATF2000Spin Italië is al jaren producent van kwaliteitsmachines. De kennis en ervaring geeft hen een grote voorsprong. Enkele jaren geleden is door Spin een nieuw model spoelmachine op de markt gebracht, de ATF2000. Het is een betaalbare versie, bedoeld voor de vakkundige monteur die begrijpt waar hij mee bezig is.

In onze werkplaats werken wij al geruime tijd met de ATF2000. Uiteraard hebben wij ook naar de concurrentie gekeken, maar wij zijn er als specialisten steeds meer van overtuigd dat deze Spin ATF-spoelmachine de beste keus is.

De link naar de import van deze automaat-spoelmachine was snel gelegd. Als importeur en groothandel van aircogereedschappen zijn wij goed bekend met het vakkundig opleiden en begeleiden van autobedrijven en hun medewerkers.

Begin april 2013 hebben 3 van onze medewerkers de nodige cursussen gevolgd in Italië, om ook vakkundig onderhoud en reparaties aan deze ATF-spoelmachine te kunnen uitvoeren. Tevens zijn wij aangesteld als importeur/leverancier van Spin producten in Nederland.

Wij leveren deze spoelmachine rechtstreeks aan de garagist en zorgen zelf voor de nodige scholing, instructie en advies.

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende demonstratie van de Spin ATF2000, neemt u dan contact met ons op. Onze informatieflyer kunt u tevens online bekijken.

Handleiding

Om alvast een indruk te krijgen van de werking van de spoelmachines van Spin, kunt u hier een videohandleiding bekijken van de Spin ATF2000.