Contact

Adres

VersnellingsbakSpoelen.nl / De Auto Airco Specialist
Kampenstraat 2e
7575 EK Oldenzaal
t. 0541 536681
E-mail

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 08.30 – 17.00 uur
Dagelijks gesloten van 12.30 – 13.00 uur
Zaterdags gesloten

Diagnoses en behandelingen uitsluitend op afspraak,
ivm beschikbaarheid van de brug en medewerkers.

Betaling bij aflevering (geen creditcards).

Route

Vanaf de A1/Hengelo:
Verlaat de A1 bij afslag Oldenzaal en volg de weg richting Oldenzaal. Bij de 1e rotonde rechtdoor richting Oldenzaal. Vervolgens bij de stoplichten rechtsaf naar Industrieterrein Hazewinkel. Na de spoortunnel gaat u de 1e weg rechtsaf (Deventerstraat). Direct weer rechtsaf (Zwollestraat) en de bocht naar links volgen. U vindt ons na 150 meter aan de rechterkant, net voor de afslag naar de Kampenstraat.

Vanuit Enschede/Lonneker:
Ga bij Van Gils/Switch linksaf de Kleibultweg op. Vervolgens de 1e weg links (Marconistraat) en aan het einde van de weg weer links (Hinmanweg). Deze weg blijven volgen (loopt over in Hazewinkelweg) tot u aan de rechterkant de Opel en Peugeot-garage ziet. Hier gaat u linksaf de Deventerstraat in. Direct weer rechtsaf (Zwollestraat) en de bocht naar links volgen. U vindt ons na 150 meter aan de rechterkant, net voor de afslag naar de Kampenstraat.

Vanuit Losser:
Rijd door tot aan de T-splitsing met de Enschedesestraat. Ga hier links en direct weer rechts. Ga bij Van Gils/Switch linksaf de Kleibultweg op. Vervolgens de 1e weg links (Marconistraat) en aan het einde van de weg weer links (Hinmanweg). Deze weg blijven volgen (loopt over in Hazewinkelweg) tot u aan de rechterkant de Opel en Peugeot-garage ziet. Hier gaat u linksaf de Deventerstraat in. Direct weer rechtsaf (Zwollestraat) en de bocht naar links volgen. U vindt ons na 150 meter aan de rechterkant, net voor de afslag naar de Kampenstraat.

Vanuit Tubbergen, Weerselo, Ootmarsum:
Ga de “Oldenzaalse bult” op, bij de rotonde rechtsaf de Thorbeckestraat in. Bij de volgende rotonde neemt u de 2e afslag, de rondweg op. Bij de stoplichten linksaf naar Industrieterrein Het Hazewinkel. Na de spoortunnel de eeste weg rechtsaf (Deventerstraat), direct weer rechtsaf (Zwollestraat) en de bocht naar links volgen. U vindt ons na 150 meter aan de rechterkant, net voor de afslag naar de Kampenstraat.

Vanuit Denekamp:
Ga bij de rotonde bovenaan de bult rechtsaf. De volgende rotonde gaat u rechtdoor, de rondweg op. Bij de stoplichten linksaf naar Industrieterrein Het Hazewinkel. Na de spoortunnel de 1e weg rechtsaf (Deventerstraat), direct weer rechtsaf (Zwollestraat) en de bocht naar links volgen. U vindt ons na 150 meter aan de rechterkant, net voor de afslag naar de Kampenstraat.

Let op:
Ons adres is Kampenstraat 2E, echter de ingang van ons bedrijf bevindt zich aan de Zwollestraat (tegenover de uitgang van de Monnik Dranken). Houd, bij gebruik van uw navigatiesysteem, het adres Zwollestraat 14 aan. Op ons pand staat onze naam De Auto Airco Specialist.