GlasGarage Oldenzaal

Ruitschade? Vanaf WA+ is reparatie of vervanging (meestal) gedekt!

GlasGarage Specialist is autoruitenDe Auto Airco Specialist / Autobedrijf Willie Harberink is vanaf 2008 aangesteld als GlasGarage Oldenzaal. Onze medewerkers zijn volgens de geldende richtlijnen opgeleid tot glasspecialist. Voor alle schadereparaties van autoruiten bent u bij ons verzekerd van de beste kwaliteit en persoonlijke service.

Preventief een scheurtje of sterretje laten herstellen is in bijna alle gevallen de beste oplossing. Op deze manier wordt de stevigheid van de ruit weer hersteld en wordt verder doorscheuren voorkomen. Bovendien is een gerepareerde ster in bijna alle gevallen vrijwel onzichtbaar. Vaak is reparatie vanaf een WA+ verzekering helemaal gratis. Wij repareren de ruit volgens de FOCWA-regels en handelen verder alles rechtstreeks met uw verzekeraar af. Hier heeft u geen omkijken naar.

Bent u verzekerd voor ruitschade en moet de ruit vervangen worden? Dan wordt uw eigen risico verlaagd tot het laatst genoemde eigen risicobedrag. Dit bedrag staat vermeld op uw groene kaart of is te vinden in uw polisvoorwaarden. Deze bijdrage dient u aan ons te voldoen na vervanging van de ruit. Ook bij vervanging van de ruit regelen wij verder alles met uw verzekering.

FOCWA

Focwa AutoruitherstelbedrijfGlasGarage is aangesloten bij FOCWA, een keurmerk dat garant staat voor kwaliteit. Het lidmaatschap van FOCWA betekent dat wij ons moeten houden aan een aantal specifieke gedragsregels.

Bij GlasGarage bent u verzekerd van een betrouwbare en goede dienstverlening, mede omdat we zijn aangesloten bij de FOCWA, een keurmerk dat garant staat voor kwaliteit.

Om steeds die kwaliteit te kunnen bieden, dient GlasGarage zich onder andere te houden aan een aantal gedragsregels die specifiek zijn opgesteld voor FOCWA-autoruitherstelbedrijven. Eén ervan betreft de hoogte van het eigen risico.

De meeste verzekeraars hanteren voor de klant een eigen risico bij autoruitherstel. Dit eigen risico is noodzakelijk om de schadelast te beheersen. Daarom hebben verzekeraars met FOCWA afgesproken dat dit een eis is in de gedragsregels van FOCWA. GlasGarage mag het eigen risico-bedrag van de klant verlagen tot het laagste eigen risico-bedrag dat vermeld staat op de groene kaart of wordt genoemd in de polisvoorwaarden. Een lager bedrag hanteren zou in strijd zijn met de gedragsregels.

GlasGarant

GlasGarantGlasGarage is aangesloten bij Glasgarant. Een stichting met als doel de kwaliteit te waarborgen, efficiency te verbeteren en klanttevredenheid te verhogen binnen de branche van autoruitschadeherstel.

Glasgarant is een nieuw initiatief van de Stichting Schadegarant. Na jarenlange en succesvolle ervaring met de schadestroomstimulering van carrosserieschades hebben de deelnemers in de Stichting Schadegarant besloten dit concept tevens toe te gaan passen op autoruitschades.

De belangrijkste doelstellingen van Glasgarant zijn het waarborgen van kwaliteit, het verlagen van de schadelast van glasschades, het verbeteren van efficiency in de branche én het zo hoog mogelijk houden van klanttevredenheid.

Niet ieder autoruitschadebedrijf mag zomaar lid worden van Glasgarant. Er zijn meerdere belangrijke voorwaarden waar aan moet worden voldaan. Voor klanten van GlasGarage betekent het lidmaatschap bij Glasgarant dus méér kwaliteit en betere service!

Duurzaam Repareren

Stichting Duurzaam ReparerenAls GlasGarage vestiging hebben wij het certificaat Duurzaam Repareren ontvangen. Hiermee tonen we aan dat er in onze vestiging duurzaam gerepareerd wordt. Zo worden er geen vervuilende bestandsdelen gebruikt, worden reststoffen op verantwoorde wijze afgevoerd en worden voor reparaties en vervangingen milieubesparende methodes toegepast. Met regelmaat worden we hierop objectief en neutraal gecontroleerd. Uiteraard zijn we trots op deze erkenning.

U kunt de consumentenfolder Duurzaam Repareren hier downloaden. Vanuit het oogpunt Duurzaamheid stellen wij deze niet op papier ter beschikking.

Meer informatie

Voor meer informatie over onze werkzaamheden als GlasGarage kunt u contact met ons opnemen.

GlasGarage Oldenzaal / VersnellingsbakSpoelen.nl
Kampenstraat 2E
7575 EK Oldenzaal
t. 0541 539769
e. oldenzaal@glasgarage.nl
i. www.GlasGarage.nl
Openingstijden GlasGarage Oldenzaal
Maandag – Vrijdag: 08.30 uur – 17.00 uur
Dagelijks gesloten: 12.30 uur – 13.00 uur
Zaterdag en Zondag: Gesloten

KlantenVertellen

Onze GlasGarage-klanten hebben de mogelijkheid om ons te beoordelen op KlantenVertellen.nl. Benieuwd naar onze score en de beoordelingen?